Thijs Hamelink - Thijs Loopbaancoaching Tilburg

Over Thijs Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar professionele coaching en ondersteuning op loopbaangebied? Dan ben je bij Thijs Loopbaancoaching op de juiste plek.

Op mijn 20ste heb ik een bewuste studiekeuze gemaakt, vanuit de drijfveer om met mensen te willen werken. Na de opleidingen Toegepaste Psychologie en Personeel & Arbeid ben ik terecht gekomen in het vakgebied van recruitment en loopbaancoaching / -ontwikkeling. Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in diverse sectoren, o.a. de uitzendbranche, horeca, retail en zorg. Sinds 2019 is daar het zelfstandig ondernemerschap aan toegevoegd. Mijn brede kennis van de arbeidsmarkt en de jarenlange ervaring als Loopbaancoach maken dat ik makkelijk aansluit bij iedere kandidaat en loopbaanvraagstuk.
Tot op de dag van vandaag werk ik vanuit dezelfde drive waarmee ik op mijn 20ste de juiste studiekeuze maakte. Het werkplezier dat ik ervaar en de passie waarmee ik mijn werk uitvoer neem ik mee in mijn loopbaancoaching. Je hebt aan mij dan ook een enthousiaste en bevlogen Loopbaancoach.

– Thijs Hamelink –

Blogs

Benieuwd naar mijn kijk op loopbaancoaching / – ontwikkeling en mijn ervaringen als Loopbaancoach en Zelfstandig ondernemer? In mijn blogs lees je er meer over.

Thijs Hamelink - Thijs Loopbaancoaching - Blog

Kennismaken?