Training loopbaan loopbaancoach

Training voor jou

Bevlogen medewerkers zijn energiek, hebben zin om te werken, voelen zich betrokken, ervaren plezier en willen er vol voor gaan. Uit onderzoek blijkt echter dat ruim 80% van de onderzochte werknemers niet bevlogen is…

Wil jij bevlogen aan het werk? Meer werkplezier ervaren? Meer invloed hebben op de inhoud van je takenpakket? Met deze training, bestaande uit 2 bijeenkomsten, gaan we ervoor. Medewerkers die eigen invloed ervaren en werken vanuit kwaliteiten (doen waar je goed in bent) en interesses (doen wat je leuk vindt) zijn meer bevlogen.

Tijdens de eerste bijeenkomst (+/- 2 uur) gaan we aan de slag met het in kaart brengen van jouw kwaliteiten en interesses, het in kaart brengen van jouw functie en kom je tot acties / veranderingen die leiden tot meer werkplezier. Je gaat vervolgens een maand lang sleutelen aan je functie. Dit doe je door het uitvoeren van de gewenste acties / veranderingen. Met als doel: (nog) meer werkplezier en daarmee meer bevlogenheid. Na een maand volgt een terugblikbijeenkomst (+/- 1 uur) waarin we samen terugkijken op jouw acties, resultaten en hoe dit jouw werkplezier heeft beïnvloed.

Aanmelden voor de training

De training is gebaseerd op het principe van Jobcrafting.

Deze training kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. Is dit interessant voor jou of jouw team? Of wil je deelnemen aan een open training met een mix van verschillende deelnemers? Neem dan contact met me op. Ik vertel je er graag meer over.

De kosten voor de training zijn € 150,- per deelnemer (incl. BTW).

Training loopbaan - loopbaancoach Tilburg