Mijn werkwijze

Ben je op zoek naar professionele coaching en ondersteuning op loopbaangebied? Dan ben je bij Thijs Loopbaancoaching op de juiste plek.

Op mijn 20ste heb ik een bewuste studiekeuze gemaakt, vanuit de drijfveer om met mensen te willen werken. Na de opleidingen Toegepaste Psychologie en Personeel & Arbeid ben ik terecht gekomen in het vakgebied van recruitment en loopbaancoaching / -ontwikkeling. Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in diverse sectoren, o.a. de uitzendbranche, horeca, retail en zorg. Sinds 2019 is daar het zelfstandig ondernemerschap aan toegevoegd.

Mijn brede kennis van de arbeidsmarkt en de jarenlange ervaring als Loopbaancoach maken dat ik makkelijk aansluit bij iedere kandidaat en loopbaanvraagstuk.

Tot op de dag van vandaag werk ik vanuit dezelfde drive waarmee ik op mijn 20ste de juiste studiekeuze maakte. Het werkplezier dat ik ervaar en de passie waarmee ik mijn werk uitvoer neem ik mee in mijn loopbaancoaching. Je hebt aan mij dan ook een enthousiaste en bevlogen Loopbaancoach.

Thijs Hamelink - Thijs Loopbaancoaching Tilburg

Vanuit mijn nuchtere houding sta ik voor ‘gewoon goed’. Geen poespas, afspraak is afspraak en kwalitatief goed werk. Komend uit een ondernemersgezin heb ik geleerd dat wanneer je iets wilt, je daar zelf voor moet werken. Weliswaar gesteund door je omgeving, maar jij moet het doen. Zo kijk ik ook naar loopbanen: leuk werk, werk eraan.

Wat je zelf kan doen, moet je vooral ook zelf doen. Neem de touwtjes weer in handen, bepaal richting en geef zelf sturing aan jouw loopbaan. Dit is de insteek van mijn loopbaancoaching.

Loopbaancoaching
Loopbaan

In gesprekken zoomen we in op jouw loopbaanvraag, maar vooral ook hoe jij hiermee omgaat. Wat kun je zelf doen om te komen tot een antwoord? Iedereen is in staat zelf sturing te geven aan zijn loopbaan, als je maar de juiste acties inzet. Die acties bepalen we samen; jij gaat aan de slag en ik geef je opdrachten / oefeningen mee, kijk vanaf de zijlijn toe en geef je adviezen of aanwijzingen waar nodig.

De acties en daaruit volgende resultaten bespreken en evalueren we, tot het moment dat jij je gewenste stap hebt gemaakt óf een antwoord hebt op je loopbaanvraag en (weer) het gevoel hebt zelf sturing te kunnen geven aan jouw loopbaan.

– Thijs Hamelink –

Wil jij weer regie over jouw loopbaan?