Zakelijk

Ben je op zoek naar professionele coaching en ondersteuning van jouw werknemers op loopbaangebied? Dan ben je bij Thijs Loopbaancoaching op de juist plek. Je vindt hier een overzicht van de verschillende diensten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Loopbaancoach werkgever
Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Wil jij bevlogen werknemers die op de juiste plek zitten en zelf regie pakken over hun loopbaan? Loopbaancoaching zet werknemers in actie en maakt ze bewust van kwaliteiten, wensen en mogelijkheden. Enthousiast en zelfverzekerd gaan ze de toekomstige loopbaan tegemoet.

Outplacement

Outplacement

Je neemt afscheid van een werknemer en wilt een passend traject aanbieden, gericht op de toekomst. Met de juiste sollicitatie-vaardigheden, en zicht op kwaliteiten en loopbaanwensen, zorgen we ervoor dat de werknemer een nieuwe baan vindt.

Re-integratie

Re-integratie / Spoor 2

Je hebt helaas te maken met langdurig ziekteverzuim en je moet starten met een Spoor 2 traject. Volgens de richtlijnen van het UWV / Wet verbetering Poortwachter begeleiden we de werknemer naar passend werk buiten de organisatie.

Training

Training

Na deze training hebben jouw werknemers zicht op kwaliteiten, interesses en zetten dit meer bewust in binnen het werk. Gevolg: bevlogen werknemers die beter functioneren en meer werkplezier ervaren. Leuk werk, werk eraan.