Training loopbaan loopbaancoach

Training voor je medewerker

Bevlogen medewerkers dragen bij aan goede bedrijfsresultaten. Bevlogen medewerkers zijn energiek, hebben zin om te werken, voelen zich betrokken, ervaren plezier en willen er vol voor gaan. Uit onderzoek blijkt dat ruim 80% van de onderzochte werknemers niet bevlogen is…

Wil jij bevlogen medewerkers? Met deze training, bestaande uit 2 bijeenkomsten, gaan we ervoor. Medewerkers die eigen invloed ervaren en werken vanuit kwaliteiten (doen waar je goed in bent) en interesses (doen wat je leuk vindt) zijn meer bevlogen.

Tijdens de eerste bijeenkomst (+/- 2 uur) gaan de deelnemers aan de slag met het in kaart brengen van kwaliteiten en interesses, het in kaart brengen van de functie en komen ze tot acties / veranderingen die leiden tot meer werkplezier. Deelnemers zullen vervolgens een maand lang sleutelen aan de functie. Dit doen ze door het uitvoeren van de gewenste acties / veranderingen. Belangrijk is dat het sleutelen past binnen de kaders en mogelijkheden van de functie. Na een maand volgt een terugblikbijeenkomst (+/- 1 uur) waarin de deelnemers samen terugkijken op ieders acties, resultaten en hoe dit het werkplezier heeft beïnvloed.

Aanmelden voor een training

De training is gebaseerd op het principe van Jobcrafting.

Interessant voor jouw medewerkers? Ik kom graag kennismaken en vertellen over de werkwijze. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat.

Training loopbaancoach